Hirdetés
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom18
senior tag
válasz
Baryka007 #65425 üzenetére
Ez tényleg egy hosszabb írás lett, de hasznos is sok olyan dolgot olvastam amit eddig nem tudtam, szerintem ezt az írásod úgy ahogy van kimentem és bármikor el tudom olvasni, többször olvasom jobban megjegyzem és ha már ennyit segítetek akkor azért, ha annyira nem is mint itt ti, de legalább valami fogalmam legyen róla hogy mit miért állítok és az mivel jár. Ahogy zeb ajánlotta, illetve fudi2002 is és ahogy én is látom jobban járok ha beszerzek a ramoknak valami hűtést aztán mehet a menet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen switch-et vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Unigen 16gb ddr3 1600mhz
- 4X4Gb Adata XPG 2400Mhz XMP DDR3
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest