Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baryka007

addikt

válasz 5leteseN #65138 üzenetére

Pont van itthon, egy i5 2500K -s masinám igaz sajnos Corsair 1600 CL9 es ramokkal, de lényeg hogy tudok tesztelni.

Ha a lap befogadja a szerver ramokat, akkor kicsit beleépíthetjük a dolgokba azt is amit kértél. :K

Viszont mivel javarészt azon múlik a dolog, hogy hány fajta és hány db memóriát / ramokkal procikkal teszteltek ki nekem, annál több mindent lehet majd a programba belesűríteni !

Azt tudom, még régről hogy FX procikon 1333mhz ment, a jobbakon jobb lapon 1600 max 1866 ... Viszont egy Haswellel 4790K pl, simán csináltam már 2600 mhz re húzott DDR3 at, még jó régen :DDD

Szóval elég nagy a szórás ott is :U

BTW, van egy ismerősöm itt a városban, akinek százával vannak ramjai, meg régi ilyen-olyan gépei, Hardveraprón kereskedik egyébként. Tőle valószínűleg fogok kapni tesztre cuccokat...

Nem tudom megígérni a DDR3 at, de ha lesznek róla tesztek, akkor berakjuk a levesbe, ne aggódj ! ;)

A frontend nagyjából elkészült.
    Pár menüt, almenüt még belerakok. És kezdésnek egy DDR4 Samsung B-DIE-t nagyjából összekókányolok, hogy le lehessen tesztelni.

Aztán jöhetnek a különböző platformok. :K
    DDR4 B-die ról Coffe laketől Alder lakeig vannak saját tesztjeim is, szóval azt nagyjából kifúlytuk, DDR5 és akkor DDR3 tesztekre van csak szükségem ! :R

Új hozzászólás Aktív témák