-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
fudi2002
üzenetére
Összemostad a kettő példám.
- A 4db SR + 5600X + B550 az én voltam és vagyok: Hynix 4Gb AFR (Kingston Predator), Samsung 4Gbit E-Die (Samsung OEM), mind2 kíválóan ment.
- RAM tuningosoktól, pl. Buildzoid-tól egyelőre csak single DIMM tuningot láttam. A jó IMC miatt említettem csak meg. Mert hát a "nem szereti" meg "finnyás az AMD" miatt említettem, hogy valójában nincs rossz IMC-je az AMD-nek DDR4 platformon. Biztos frissített AGESA-tól/BIOS-tól is függ.
Szerintem ez az élmény csak megmaradt az AM4 kezdeti szüttyögése miatt, nem?5600G monolit, de attól még ZEN3 architectúra. Nem tudok róla és nem olvasok sehol sem olyan infót, hogy különbözne az IMC design Cezanne és Vermeer között.
A monolit chip miatt biztos át lett tervezve ami kell a gyártás miatt, meg a gyártástechnológia miatt az egész fejlett node-on készült IMC-vel együtt, valószínű ez adja, hogy jobb eredményt lehet elérni RAM OC tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest