-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
fudi2002
üzenetére
Látod, vmit nem jól csinálunk.
Én sem szeretem a meglepit, így szinte az összesen végigkergetem. Azok sem jelentenek 100%-os eredményt, ugyanis a 2100MHz feletti (4200 ddr4 / 8400 ddr5) freki instabil.
Van fotóm Y Cruncher, TM5, HCI hibátlan 2150MHz-es (4300MHz) mem tuningról, aztán gondolt egyet, mégsem jó...
Én külön kezelem a napira készült és a benchre kihegyezett profilokat.
Előbbi fontos, utóbbi nem annyira lényeges. Azt amúgy sem tartom meg, csak vagizásra.
Egy jó 24/7-es is jócskán hozzáad a gyorsasághoz, teljesítményhez. A határokat meg el kell fogadni, végtelenségig nem megy.Igen, láttam, 10 perc, neki gyorsan megy

Szerintem nem így gondolta, csak mérges lehetett.
Az én kiborulásom sem volt túl szép, de egy kretén személyeskedéstől évek óta, most szakadt el a cérna.
Személyeskedni nem akartam, így a kedvenc hardverét szóltam le eléggé..., alpárian, de mindegy, kijött.Jobb is ez így, itt egy RAM topik, igazából ide való a memória minden része. OC is természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Temu
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest