- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Pánik a memóriapiacon
- Lézervágás, gravírozás
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
szaszlaci
üzenetére
Nem látni a sorozatszámát (stock fotót használt a kolléga), de elméletben kategórián belül nem szabadna hogy gond legyen, automatán megtalálja a bios a két MHz érték közül, a kisebbiket, mivel azon biztos hogy az erősebb is stabilan fog futni.
Mindazonáltal én jobb szeretem az ilyen alkatrészeket kipróbálni, szal én személy szerint nem szoktam postázással vásárolni, inkább keresek kicsivel drágább, de földrajzilag elérhető példányt.Nekem is win7 fut a kisebbik gépen, teljesen használható 2x4-el még iGPU-val is, bár én speciel dedikált VGA-val használom.
És persze biztonsági okokból létfontosságú felületre nem lépek be róla jelszóval meg mindennel...cserébe a fő munkaállomásomra nem is telepítek semmi talált szoftvert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP / EXPO - 120 hó garancia
- Új/bontatlan/bolti garis G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL28(!!!) XMP + EXPO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002