- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
szaszlaci #59604 üzenetére
Nem látni a sorozatszámát (stock fotót használt a kolléga), de elméletben kategórián belül nem szabadna hogy gond legyen, automatán megtalálja a bios a két MHz érték közül, a kisebbiket, mivel azon biztos hogy az erősebb is stabilan fog futni.
Mindazonáltal én jobb szeretem az ilyen alkatrészeket kipróbálni, szal én személy szerint nem szoktam postázással vásárolni, inkább keresek kicsivel drágább, de földrajzilag elérhető példányt.Nekem is win7 fut a kisebbik gépen, teljesen használható 2x4-el még iGPU-val is, bár én speciel dedikált VGA-val használom.
És persze biztonsági okokból létfontosságú felületre nem lépek be róla jelszóval meg mindennel...cserébe a fő munkaállomásomra nem is telepítek semmi talált szoftvert...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Synology NAS
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Automata kávégépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest