-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
gabber01
üzenetére
Én azért vettem ezt a ramot [link], mert ez volt a legolcsóbb az alaplapom QVL listájából azok közül, amelyikek elvileg 8 db-os kivitelben is max stabil max sebességen futtathatóak...(quados alaplapom van, most már 2 db 2-es kittel).
De örülök hogy a fekete-szürke dizájnba (ahogy minden más kinéz a gépházamban) pont beleillik, mivel a piros változat kb 2-4k huffal mindig drágább volt.
Csak az a gáz hogy ehhez külön el kell indítani a gyártó világítós progiját hogy lekapcsoljam az ergébét, mert az ott felül áramtalanítva bizony nem szivárvány.
Mondjuk nem tudom hogyan csinálja a progi, hogy egyszer elindítom, kikapcsolom a világítást, majd kilépek a programból és akkor 2-3 hétre megjegyzi akárhányszor kapcsolom ki a gépet teljes áramtalanítással egybekötve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

fudi2002