- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Egyelőre a Qualcomm áll jobban az ARM-mal vívott jogi csatában
- Microsoft Surface
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Autóhifi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz fudi2002 #56505 üzenetére
Akkor részemről maradhatunk itt, nekem is rengetegszer jól jött már, hogy vissza tudtam olvasni mások beszélgetéseit
Szerettem volna cl15-öt, próbáltam 1800/3600-on, a gép elindult de semmi kép, resetelni kellett a biost, azóta nem is próbálkoztam vele, illetve ekkor még kikapcsoltam a geardown módot, mert különben hiába tettem cl15-re, cl16-ban futott.
Lehet a 2x8-as kit miatt nektek ez jobban húzható, nekem meg marad a cl16.. de nagyon örülök, hogy megpróbálhatom úgy hogy van aki segít is
Első körben tehát beállítottam így [kép], és ilyenkor jön az, hogy y cruncherrel teszteljem?
(most néhány óráig még nem leszek utána fogom tudni tovább tesztelgetni )
-
koko52
nagyúr
válasz fudi2002 #56505 üzenetére
Maradhattok, ez a Milyen RAM-ot vegyek topikban lenne off!
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest