- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
bunygyi #46690 üzenetére
Igaz már kérdeztem afelől, hogy mire kell az ennyire magas sebességű ram, de még nem válaszoltál ettől függetlenül én még mindig értelmét nem látom az ilyenféle költekezésnek mikor sokkal olcsóbban is meg tudod úszni. Pl?
Igaz nem CL9-es mint az általad írt ramok, de szerintem ár érték arányban ez most elég jó választás.Ismét leírom hátha elolvasod, hogy, ha munkára vagy valami különleges terved van a magas mhz-es ramokkal akkor nem szóltam.
Azért így, hogy nem írod le az alkalmazási területet, nehéz lesz ajánlani az igényeidhez valót. Csak találgatok én is mi lenne a megfelelő..
(#46691) Blue Thunder
Na bumm.. Kb ugyan azt ajánlottuk neki
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest