- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
trancemusic #45174 üzenetére
Ahha.
Szóval.
Haveromnak. Highon. R7 el, miért is megy teljesen jól? Ugyan azzal a rendszerrel, 4gb rammal DE warez verzióval?
Lowon 3fps egy közel 200 ezer forintos konfiggal. Nagyon jó vicc. Meg az is, hogy nem üti meg a minimumot. 2500K az messze nem 4440.
A videókártyáról meg annyit, hogy direkt megnéztem youtubeon, hogy megy e vele. Ugyanis a srác i7 2700K, 8gb ram mellett ultrán minden lagg nélkül futtatta. Nekem ne mondd azt, hogy az R9 270x nem elég a maximumon futáshoz. Ha neki megy akkor nekem ne 3 fps em legyen. Jobbik esetben lowon.A másik, hogy most kapom a hírt havertól. hogy neki viselhetően megy a játék lowon (20 FPS körül), egy 6 magos 3,3 ghz, 2 és fél éves AMD processzorral (nem tudja a típusát és én sem) és egy GTX460 al. Akkor az én kurva anyámat, hogy az én konfigom nem elég hozzá, de az övé igen, amit két és fél éve vett meg 200 ezerért. Én meg most vettem 160e ért. Annyi különbséggel, hogy neki megvan a 8gb ram. Nem kell védeni az Ubisoftot. Ezek után ne magyarázd meg nekem, hogy nem elég a gépem hozzá.
...és igen, rohadtul feidegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest