Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Köszi ezt a fesz emelést megpróbálom. Csak azt nem értem, hogy most miért megy pedig bent van mind a 4 ram és még semmit nem állítottam a biosban. Amikor meg beszereltem egy negyed óra cserélgetés után volt hajlandó elindulni csak. Azóta meg simán megy minden. Fogadok ha szétszedem takarítás céljából utána ugyanez lesz. Amilyen szerencsém van.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002