- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkec
aktív tag
válasz
04ahgy
üzenetére
3 modullal is kipróbáltam auto fesz.-en (NB: 1.2V, MEM: 1.85V), majdnem 20 órát ment a memtest hiba nélkül, extra hűtés nélkül (nem tudtam normálisan rögzíteni a ventit, a ragasztás elenged és a befőttes gumival se tudtam fixálni, lerezonálja a ventilátor)
A négy modulos tesztek eredményei (auto, 2.1 V ram feszel, 800-on 5-5-5-18, a legfrissebb BIOS-szal amit kiadtak a laphoz)
A slot-ot is kiteszteltem, 1 napig ment DC-ben a fehér slotokban hiba nélkül a memteszt, kékek jók. hisz abban ment a két 1 GB-os modulom évekig hiba nélkül.Azt hiszem, vmi beállítás probléma lesz, hisz a frissebb BIOS-sal már elindult 800-on is 4 modullal, mert auton 2.1 V-ot állít, amit előtte régebbi BIOS-szal 1.85 V-ra lőtt be .
-
kekkec
aktív tag
válasz
04ahgy
üzenetére
NB lehűtve.
Egy ilyennel
:
A két ventit összekötegelőzve és rászigszalagozva rézbordára, kicsit zajos, de hűt, még a proci is hűvösebb lett.
A RAM-okra nem tudom, hogy tudnék ventillátort aplikálni.Mit javasolsz - a 3 modulos teszt mellett - így hűvibb NB-vel toljak mégegy tesztet alap beállításokkal, vagy lehet NB fesz emelés kell?
Azért kérdezősködöm ennyit, mert még most szeretném kideríteni mi a baj, nehogy később derüljön ki, hogy mégis hibás az egyik modul.
Az IMC az micsoda?
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- iPhone topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Jövedelem
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:
fudi2002