Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz Picturemaker #27227 üzenetére

Mondom, én tölem azt vesz aki amit akar. Gélt a népnek!

Vissza fogom keresni neked azokat a sírásrívásokat ha lesz időm. A "na tessék már megint geil" hsz-eket. Azt a hsz-t nem én írtam,még régebbi... de vannak még jó példák bőven. Mondom ha lesz időm végigböngészem neked a topic utóbbi pár hónapját. Van olyan eset is, amikor többféle ram is haldokolt a rendszerben, heteken keresztül állítgatták biosban és úgyis fagyott, rezetelt. Volt egy srác, aki visszavitte az egészet és vett egy i7 rendszert. Az egy dolog hogy a AM3-as procis lapok QVL-es listájában benne van (Mert a prociban van az 1333 -ra hitelesített IMC, nem a lapban, tehát inkább a proci számít)... Benne van az OCZ AMD Black Edition is sok QVL-ben, amiről megoszlanak a vélemények, hogy pont AMD-hez jó vagy sem. neweggen is volt pár hibajelenség... itt is, nem ment 1600-on sehogy sem. Ezek után, csak a saját tapasztalatainkra hagyatkozhatunk. 1333 Mhz stabil a legtöbb esetben AMD-nél, 1600 + meg lutri, és örülni kell ha megy stabilan.

Amúgy érezhető különbség szinte nincs 1333 vs 1600 között, szal csak marketingszopás az egész. Aki lutrizik és beszívta, azt sajnálhatjuk :(

Új hozzászólás Aktív témák