- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz Matamata #27068 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Newegg-et:
Itt egy csomó vásárlói vélemény van, általában jól szuperál, de volt akinél nem ment rendesen. Lehet még találsz hasonló példákat is az esetedre. Gyártó válaszol. Angol tudás szükségeltetik.
pl : Cons: Not stable. Set up in BIOS to run at 1600 @ 8-8-8-24-2T.
Bizony OC-vel támogatja csak, bármit csinálsz. Rover jól leírta, érdemes megfogadni.
A melegedés meg valóban érdekes
G.Skill-jeim hűvösebbek az ujjamnál 1333 Mhz-en 1.5 V-n. Direkt megnéztem most. Igaz felül húzza ki a levegőt egy 800 RPM-es 200 mm-es venti. De ez már sok házban alap, és az enyémben meg minden beömlőnyílásra h1n1 maszkból kivágott porszűrő van ragasztva.[ Szerkesztve ]
-
Rover623
félisten
Én meg azért vagyok ideges, mert megint tévhitek, mendemondák és prekoncepciók alapján nyöszörög valaki, és nem nagyon hajlandó elfogadni az elhangzó válaszokat, segítséget...akkor minek kell idejönni...?
1. ez a ram AMD-s gépben nagyon szépen ment akár 1600Mhz felett
Tényleg az (ez?) a RAM volt...a tied? A te lapodban ment? A te prociddal?2. mivel az alaplapom O.C. nélkül támogatja az 1600-as ramokat
Kár, hogy a procidat nem érdekli, hogy mit támogat a lapod... Mert ugye a prociba van integrálva a memóriavezérlő, a Phenom II X4 pedig hivatalosan 1333MHz-ig támogatja a DDR3-at...3. mert szerintem az nem normális ha egy 1600Mhz-es ram SDP-jében 1066Mhz van megadva maximális sebességnek.
De normális lenne még az is...viszont nálad még 1218MHz-re is meg vannak adva időzítési értékek...tehát ha a linkelt képernyőképből szeretnéd megállapítani a maximális sebességet, akkor is több jönne ki 1066MHz-nél...
Régóta és soxor mondom...ha vki nem tudja, mit kell nézni és mivel, az ne nézegesse...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Picturemaker
őstag
Gyárilag 1.65 V kell neki, 1.7V-al még nem sütöd meg. G.Skill-t próbáltam 1.71-en, de nem volt melegebb, mint a névleges feszültségen.
Ha viszont így, alapon is meleg, akkor az a ram egy rakás ....
Ha garis, akkor vidd vissza, vagy cseréltesd ki valamire.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Corsair Vengeance 16GB DDR5 Ram új 6hó jótállással!
- Kingston Fury Renegade 2x8 GB RAM DDR4 3600MHz - garanciás, ingyen szállítás
- G.SKILL FlareX 2x8GB DDR4 3200MHz F4-3200C14D (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- Hyper X 2x8 Gb DDr4
- Patriot Viper Steel 2x8GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- ÚJ BONTATLAN Kingston Client Premier 8GB DDR4 2666MHz KCP426SS8/8 Több darab!
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz keresek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest