Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
üzenetére
ezeket everest írta ki, valamint az SPDTool is, csak annyi, hogy spdtool szerint AMPX... Szóval itt lehet a hiányzó betű.
Duál módot sejtettem hogy sosem fogm kibulizni, most majd nézek egy másik kingmaxot, hátha valameikkel megy duálban. Ramjaimat nem kitben vettem, akkor nemvolt annyi pénzem, csak szép egyformákat kaptam.
A visszaoszási problémára tudsz valamit mondani? Garmadányi beállítás van még a ramhoz a timeingeken kívül, bár eddig akármelyike variáltam, nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002