Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
Ren Hoek #26071 üzenetére
8-9ig elmennék árba
Tudom elég gyerekes szöveg, de azt írja a csávó idézem "Szia azért adom el ez a sógorom gépében volt csak ő négy 2gb -at vesz bele ami dualként fut sajna a gari papírját nem találja de tényleg működőképes nincs semmi baja."
Úgy gondolom, hogy 85 pozitív értékelés után hihetek neki, hogy jó.
Tudom azt mondtad, hátha beszarik fél év múlva, de eddig senkit nem ismerek, akinek beszart volna a ram-ja. Legyen az laptop, és sima asztali, tudom ez véletlen meg ilyesmi. Szerintem, hogy ha én egy külsővinyót veszek használtan , akkor azt garancia nélkül meg nem venném, mert tudom, hogy az eléggé szar ügy, mert mozgó cuccos van benne stb.Még húzva sem volt.
Összegezve a dolgokat, igazad van, gari kellene, de szerintem jó ár érte.
Várom válaszodat!
legyen az + vagy -
Üdv Cimbooora!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinston 8GB DDR5 5600MHz SO-DIMM memória
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Unigen 16gb ddr3 1600mhz
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő