- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Nekem is azt mondták, hogy 2 hét mire legariztatják.
Mondjuk nem maradok net nélkül, így én mindenképpen visszaküldöm. Próbáltam F8, F9 és F10H (béta) biossal is. Még az F8-ban a legjobb a helyzet, ott legalább bootol 1600 CL7-ben. A többi biosnál nem is postol be a masina.
Az elmúlt héten többször nyomtam Cmos clear-t mint eddig összesen életemben. Kb minden lehetséges időzítési, fesz (1,7V sem hozott eredményt) és szorzó állítási kombót kipróbáltam de semmi.
Átvittem Zájec-hez, az ő Foxconn lapjában sem ment a ramom, pedig ő is OCZ Platinumot használ (neki 1866-os van) és nálad jól szaladnak (ugyan az a chip van az 1866-on meg az 1600-oson). Szóval az ő lapjában 1400 CL9-ben megy a ramom, de 1440 CL9-ben már nem.
Ma ha lesz időm vissza is dobom gariztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest