-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
MaSzKa
üzenetére
Félreértettél. Nem akarok mindenáron olyat, ami a memória listában szerepel. Pont azt akartam ezzel mondani, hogy CSX nincs benne, mégis tökéletesen megy a lapban egy illetőnél. Tehát tisztában vagyok vele, hogy egyéb ramok is jól működhetnek. Amit néztem ramokat egyik sincs a listában, ugyanis csak egy Kingston 1600-as ram árválkodik ott. És olyat pont nem is néztem.
Amúgy örömmel venném ha mondanál pár jó ramot.
Valamint valaki leírhatná hogy milyen esetekben érezhető meg az 1333 és 1600 ram közti különbség? Hogy tudjam van-e értelme 1600-t venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby rádiós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002