- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
barnam_
üzenetére
hát ez az..egy diagnosztikai ismerje fel nem?nem az a dolga?
ha azt írná hogy trial edition akkor nem szólnék egy szót sem..de nem azt írja..és összehasonlítottam a két verziót..még jó hogy van demó is..
de ha nem hiszed próbáld ki..
én arra tippeltem hogy azóta lehet hogy javítottak mert nálam ez már jó régen volt, de pár oldallal előbb is ugyanilyen problémáról volt szó ebben a topikban úgyhogy nem úgy tűnik hogy nagyon foglalkoznának vele..nekem ezzel a hozzáállással van bajom..
maga a fizetős szofver biztos nagyon jó..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002