Hirdetés
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
FehérHolló #13221 üzenetére
Na igen. Lehet hogy nem voltam elég precíz.
Azt mondod hogy "az említett i-RAM-ba ? Ne beszélj má' totál baromságokat! (na, neked jól esik ha így fogalmaznak rólad?) Ugy látom képtelen voltál felfogni azt amit "említettem". Mondtam én egy szóval is hogy az álltalam "említett" eszköz jelenleg létezik?
Egy kis kiígazítás részemről. Jelenleg "be van harangozva" az az eszköz amiről beszéltem, tehát még nincs piackész állapotban, de jön... és jön...Ajánlom figyelmedbe:[link]
Olvasd a legutolsó bekezdést!Ja igen! Egy tiszta rendszerpatíciónak elég még a 4G-is. A játékokat meg az bármit amit program files könyvtárba teszel utólagos telepítéskor az mehet (sőt ajánlatos szvsz) egy másik parira tenni!
-
válasz
FehérHolló #13221 üzenetére
Engem anno a PH!-s teszt nagyon felizgatott a lenyűgöző sebességgel és még annyit, hogy 4GB szvsz elég XP-nek viszont játékok nem nagyon férnek mellé
DDR2-es verzó nagyon jó lenne, de sajnos tényleg nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Goddess of Victory:Nikke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Microsoft Outlook topic
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest