Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
egy gyors kérdés, 800 as memónek mennyi az osztója? ill ha az egyszerübb akkor 2700Mhz-s proci melett 800on hagyott emmónak mennit kéne mennie?én ha jól számoltam akkor az osztó 5 és jelen esetben 1080Mhz-n kéne mennie. jól számoltam ill jól tudtam?
ha nem akkor kérnék egy kis segítséget, ill mégy egy kérdés, milyen memó vinné el esetlegesen ezt? és azért nem Crucial Ballistix re gondoltam ill ilyesmiker, hanem olcsobba közt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nokia E51 - kecs és fém
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Corsair Vengeance LPX 8GB 2 Darab, DDR4 3000MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002