-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
langerius #18502 üzenetére
Azt hol lehet megnézni, hogy a telepített biztonsági szoftver védi e a böngészőt? Én F-Secure SAFE-t használok a számítógépemen, és mivel 5 eszközt támogat így a mobilomon is, de azt nem tudom, hogy az éppen használt böngészőt támogatja e. Be kellene épülnie valahová a böngészőbe látható módon? Van egyébként saját böngészője is amit nyilván támogat, a F-Secure Safe browser, na meg közben ha jól olvasom a Dolphin browser az amit támogat.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
langerius #18502 üzenetére
Én is felraktam androidra.
Többet próbáltam korábban, de ez tetszik a legjobban.
Mindhárom böngészőt támogatja, amit használok:
Chrome,Edge, Samsung.
A korábbiakban próbáltakról ez nem volt elmondható.
A McAfee elméletben támogatja a Chrome és Samsung böngészőt.
De mióta frissítették a 6-os verzióra, nálam nem működött, nem jelzett.
Ahhoz, hogy működjön, a telefon beállításaiban, a kisegítő lehetőségeknél, a telepített szolgáltatásoknál a szoftvernek meg kellene jelennie, s engedélyezni kellene.
A McAfee a 6-os verzió óta ott nem is jelenik meg. -
Golden9
veterán
válasz
langerius #16029 üzenetére
Köszi.
Más: UniPDF Pro Expert - SharewareOnSale
-
Kam1kaze
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
válasz
langerius #13226 üzenetére
Itt láttam, hogy van egész friss, 2017.07 havi driver. Az lenne az?
Bocsi, közben látom, hogy rossz helyre firkálok, igazából a Win10 topicba szántam a kérdésemet
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest