-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
scope2007 #9818 üzenetére
Próbálgatta valaki működés közben a korábban linkelt AutoStandByPro progit?
Mondjuk én most nem "ugrottam rá", de rémlett, hogy korábban összefutottam már vele [link], ami, mint a linken olvasható nem aratott osztatlan sikert részemről. Megkérdezném, hogy javították-e esetleg a linken olvasható tapasztalt "problémákat" azóta?
Most akadtam bele egy érdekes infóba (persze ez sem mai csak én még eddig nem találkoztam vele). A Google "Helyi idegenvezetők" programjában most 2TB online tárhelyet lehet szerezni 2 évre [link]
Hivatalos oldal [link]
Az oldal alsó részén a "Fedezze fel az előnyöket"-re kattanva olvashatóak részletesen a ponthatárok [link]Hátha valakinek jól jön az infó
-
C. s.
addikt
válasz
scope2007 #9818 üzenetére
Bocsi, hogy belekotyogok, de nézegettem a képet, amit belinkeltél, és azt hiszem, ezt érdemes volna elolvasnod.
Ezért:
"A WinPcap egyébként nemcsak egyszerűen bejut a rendszerbe, hanem böngészős átirányításokat is indít, kéretlen felugró hirdetéseket jelenít meg, valamint megfigyeli a felhasználót."
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő