- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Na neeeee..... Olvastam a fórum szabályzatot. Én betartom.
Ha már szóba került a warez... Az "OSX PC-re" fórum ezzel kezdi "A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. "
Ami nevetséges. Szóvá is tettem:
A vásárláskor/telepítéskor elfogadod az EULA-t. Ebben pedig kerek perec kimondják, hogy tilos a nem Apple által gyártott gépre telepíteni.
"You agree not to install, use or run the Apple Software on any non-Apple-branded computer, or to enable others to do so."
Mivel a mezei PC-re történő telepítése a végfelhasználói lincencszerződés megsértése, egyértelmű az illegális szoftverhasználat.A válasz: Megbeszéljük.
1 héttel később érdeklődtem mire jutottak: Azt eláruljátok, hogy mely gondolatmenet/paragrafus/szerződés alapján "nem illegális"?!
A válasz: Kérlek ne spameld a modkert. Jelentkezünk, ha döntésre jutottunk!
Ez volt majd 1 éve, 2013 augusztusában volt. Szóval ez a "warez mellőzése" igencsak szelektív, képmutatás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő