Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
üzenetére
Jahh még annyit hogy sajnos a sima promóciók sem megbízhatóak inkább csak próba szerencse ha nem teszed fel azonnal, hiába lehet bármikor újratelepíteni sokszor van hogy egyszercsak letiltják a kódot. Azzal nem találkoztam amit itt mondott valaki hogy az egyik ashampoo kulcsot deaktiválták, de nemrég írtam hogy az avast av pro is megszivatott, még 4 hónapig lenne érvényes és akinek felraktam nemrég elkezdte minden win indításkor kiírni, hogy ez egy illegális verzió és le lesz kapcsolva. Most ki akartam próbálni a pc mover-t ami 20 napja volt promóba és nem fogadja el a kulcsot, azt írja túl sokan aktiválták, de ezeken kívül is találkoztam már vagy 3 progival ami nem fogadta el 1-2 hónap múlva pedig én nem is szedek le olyan sok promót és nem is régóta figyelem őket.
-
Visormail
addikt
válasz
üzenetére
Hát azért ez nem gyakori és időnként lehet csinálni egy teljes partíciómentést. Egyébként az jutott eszembe hogy a múltkori promócióban lévő PC Mover telepített programokat tud költöztetni egyik gépről a másikra beállításaival együtt. Nem próbáltam még ki de könnyen lehet hogy a Giveaway of the Day-es programoknál is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest