Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egér probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitorkalibráló eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Nem néztem be semmit, LV4-ről beszélek, nem cégekről. És az is tény, hogy teszt fázis. Tehát akkor a kijelentésed vicces, hogy működik. Nem működik, hanem teszt fázisban van... A kettő nem ugyanaz.
Kb mintha azt mondanád, hogy a fúziós erőmű működik. Nem működik, csak sikerült benne előrelépéseket tenni, de messze a vége, mivel az nem működés, hogy nagyon rövid ideig sikerült egyben tartani a plazmát, hanem egy üdvözítő eredmény az úton.
Ahogy ennek is részeredményei vannak, de ez messze van attól, hogy annyit mondj, hogy létezik, működik és pont, ahogy tetted.A további felvetésedre: Ha te meg válaszolnál a korábban fentebb feltett kérdésekre az esetleges hibák és problémák kapcsán (amelyeken olyan nagyvonalúan mindig átugrálsz most is és ahogy láttam korábbi cikke alatt is), akkor senki nem nézne egy nagyképű és beképzelt embernek, de hát így...
kissé súlytalan a nagy önbizalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Stellar Blade
- Politika
- EAFC 25
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest