Új hozzászólás Aktív témák
-
wsvap
csendes tag
Sziasztok, nekem is plexis kérdésem lenne: van elfekvőben egy egész jó kis Chieftec házam és szeretném leszedni róla az összes műanyagot és egy "nagy plexi dobozt" csinálni belőle. Kérdésem, hogy hol érdemes, lehet plexit venni (Pesten ha lehet), hogyan lehet azt felrögzíteni a fém keretre, az előlapon hogyan lehet a különböző kivezetéseket, gombokat megoldani? Szóval egyáltalán, hogyan kell ezt?
Tudom, hogy nagy és nehéz meló, de szeretném megcsinálni. Ha van valahol topik, fórum, tutorial erről azt nagyon megköszönném.illetve kérdés, hogy kell-e egyáltalán a fém ház keret hozzá, vagy egy ilyesmi könnyebben megoldható nulláról? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Fractal Meshify 2 kisker garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest