Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
akinho94
tag
Hello mindenki Lenne egy kérdésem lehet hogy volt már elöre is sry de nem volt erőm végig olvasni az összes hozzá szólást .Az lenne a kérdés hogy egy plexis oldallapot készülök csinálni és hogy mivel vágjam ki az oldallapot (nincs lézerem meg hasonló cuccok) én flexre gondoltam ha flexel vágom egyenes lesz mert nem akarok szarul kinéző cuccot a festék lepattogzás nem téma mert narancssárgára fogom lefújni az egészet .A másik kérdésem az lenne hogy hogyan rakjam be a plexit csavarokat csak legvégső esetben használnám én ragasztó pisztolyra gondoltam az jó?
ja télleg a plexit mivel vágjam 2mm-es lesz de több helyen hallottam hogy inkább vegyek 4mm-eset szerintetek na ez végülis 3 kérdés lett előre is köszi a választ! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja télleg a plexit mivel vágjam 2mm-es lesz de több helyen hallottam hogy inkább vegyek 4mm-eset szerintetek na ez végülis 3 kérdés lett előre is köszi a választ!