Hirdetés
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
akinho94
tag
Hello mindenki Lenne egy kérdésem lehet hogy volt már elöre is sry de nem volt erőm végig olvasni az összes hozzá szólást .Az lenne a kérdés hogy egy plexis oldallapot készülök csinálni és hogy mivel vágjam ki az oldallapot (nincs lézerem meg hasonló cuccok) én flexre gondoltam ha flexel vágom egyenes lesz mert nem akarok szarul kinéző cuccot a festék lepattogzás nem téma mert narancssárgára fogom lefújni az egészet .A másik kérdésem az lenne hogy hogyan rakjam be a plexit csavarokat csak legvégső esetben használnám én ragasztó pisztolyra gondoltam az jó?
ja télleg a plexit mivel vágjam 2mm-es lesz de több helyen hallottam hogy inkább vegyek 4mm-eset szerintetek na ez végülis 3 kérdés lett előre is köszi a választ! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja télleg a plexit mivel vágjam 2mm-es lesz de több helyen hallottam hogy inkább vegyek 4mm-eset szerintetek na ez végülis 3 kérdés lett előre is köszi a választ!