Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akinho94
tag
Hello mindenki Lenne egy kérdésem lehet hogy volt már elöre is sry de nem volt erőm végig olvasni az összes hozzá szólást .Az lenne a kérdés hogy egy plexis oldallapot készülök csinálni és hogy mivel vágjam ki az oldallapot (nincs lézerem meg hasonló cuccok) én flexre gondoltam ha flexel vágom egyenes lesz mert nem akarok szarul kinéző cuccot a festék lepattogzás nem téma mert narancssárgára fogom lefújni az egészet .A másik kérdésem az lenne hogy hogyan rakjam be a plexit csavarokat csak legvégső esetben használnám én ragasztó pisztolyra gondoltam az jó?
ja télleg a plexit mivel vágjam 2mm-es lesz de több helyen hallottam hogy inkább vegyek 4mm-eset szerintetek na ez végülis 3 kérdés lett előre is köszi a választ! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ja télleg a plexit mivel vágjam 2mm-es lesz de több helyen hallottam hogy inkább vegyek 4mm-eset szerintetek na ez végülis 3 kérdés lett előre is köszi a választ!