Hirdetés
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- OLED monitor topic
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- Google Chromecast topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
akinho94
tag
Hello mindenki Lenne egy kérdésem lehet hogy volt már elöre is sry de nem volt erőm végig olvasni az összes hozzá szólást .Az lenne a kérdés hogy egy plexis oldallapot készülök csinálni és hogy mivel vágjam ki az oldallapot (nincs lézerem meg hasonló cuccok) én flexre gondoltam ha flexel vágom egyenes lesz mert nem akarok szarul kinéző cuccot a festék lepattogzás nem téma mert narancssárgára fogom lefújni az egészet .A másik kérdésem az lenne hogy hogyan rakjam be a plexit csavarokat csak legvégső esetben használnám én ragasztó pisztolyra gondoltam az jó?
ja télleg a plexit mivel vágjam 2mm-es lesz de több helyen hallottam hogy inkább vegyek 4mm-eset szerintetek na ez végülis 3 kérdés lett előre is köszi a választ! 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja télleg a plexit mivel vágjam 2mm-es lesz de több helyen hallottam hogy inkább vegyek 4mm-eset szerintetek na ez végülis 3 kérdés lett előre is köszi a választ!