Hirdetés
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Célegyenesben a Yettel TV
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
Szevasztok!
Valószínűleg elcsépelt kérdés lesz, bár visszaolvasva nem nagyon láttam hasonlót. Szóval, valaki le tudná nekem írni a telenoros beállításokat (MMS, internet, Video Streaming, stb.), hogy kézileg beállíthassam? Nagyon megköszönném.
Ma vettem új telefont, és a Telenor nem hajlandó SMS-ben elküldeni a beállításokat, helyette csak annyit írnak, hogy hívjam a 1220-at. Ott meg nem találtam ilyesmit.
Továbbá, a boltban azt mondták, hogy új SE telefonok és a telenor között van egy kis inkompatíbilitás, vagyis előfordulhat, hogy bekapcsolt PIN kéréskor nem fogok tudni netezni. Erről tud valaki valamit? Esetleg valami megoldás van erre? -
AusWolf
őstag
válasz
Landsmann
üzenetére
Sajnos nem tudom megnézni, mert nincs a telefonon egyetlen e-mail sem.

Kicsit körülményes megoldás: Az úgy működhet, ha nem rendelem meg a mobilemailt, de beírom a Gmailes fiókomnak a mobilemail SMTP-jét?
Átirányítani nincs túl sok kedvem, meg még pluszban fizetni érte havi 300-at, ha ez az egyetlen megoldás, akkor inkább maradok a java kliensnél. 
Szerk.: Ha nem választ nyomok, hanem új e-mailt, akkor 100 karakternyi hely van címzettnek.
Szerk2: Ejnye, nem írják a GYIK-ban a mobilemail SMTP szerverét, csak a portot. Trükkösek.
-
AusWolf
őstag
Mégvalami: Hogy lehet az, hogy a telefon szerint le- és feltöltött adatforgalom összeadva is kevesebb, mint amit a pannonline ír?
Nem mintha olyan nagy lenne az eltérés, csak kíváncsi vagyok. -
-
AusWolf
őstag
válasz
Landsmann
üzenetére
Átírtam a beállításokat POP-ra (címet, portot, amit kell), kipróbáltam mindenféle opciót is, pl APOP, meg POP az SMTP előtt, ezeket mindenféle kombinációban, de nem történik semmi.
Nem lehet, hogy a pannonnál meg kell rendelni valamit az interneten kívül, hogy működjön? -
AusWolf
őstag
Sziasztok. Én is e-mail ügyben érdeklődnék, csak egy kicsit másképp. A gondom a következő:
Gmail user vagyok, ráadásul már vagy fél éve használom Vodafone-os Samsung telefonomon hibamentesen. Nemrég volt egy kis problémám a Vodafone-nal, azóta pannonos vagyok. Szintén Samsung telefont vettem, a Gmail fiók beállításait pedig egy az egyben átmásoltam a régebbi telefonomról, csakhogy sehogy sem akar működni. Azóta megnéztem a neten is a Gmail beállításait, többször ellenőriztem a felhasználónevem és a jelszavam, de semmi változás. "Kapcsolódás sikertelen."

Pár adat a Gmailről segítségképpen:
Bejövő kapcsolat: IMAP4, imap.gmail.com, 993-as port, SSL titkosítás
Kimenő kapcsolat: SMTP, smtp.gmail.com, 465-ös, vagy 587-es port, TLS titkosításJa és Internet 100-at használok, minden oldal tökéletesen bejön, a Gmail java kliense is működik.
Szerintetek mi lehet a gond?

-
AusWolf
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor a 2090-eset rendelem meg. Köszi.

-
AusWolf
őstag
Sziasztok.

A pannonline-on meg szeretném rendelni a Mobil Internet 100-at (kár, hogy nincs valami 1-2 gigás csomag), de van itt 2 lehetőség is ugyanilyen néven. Az egyik az általam is ismert 2090 forintos, a másik meg egy 990-es, amihez sajnos nincs információ a honlapon. Szerintetek mi akarna lenni?

-
AusWolf
őstag
Ez viszont fontos kérdés: A pannonnak szokása SMS-ben értesítést küldeni tarifaváltozásról? Kedvenc piros szolgáltatóm épp az imént vágott meg 25 ezer forinttal, csak mert "elfelejtettek" szólni, hogy az internet május xy-tól kereken tízszer annyiba fáj, mint eddig.

U.I.: A pannonos családi cucc mellett meg akartam tartani a vodás számom is, de sajnos eljátszották a bizalmam.
-
AusWolf
őstag
Ez lehet, hogy hülye kérdés lesz.
Egyszer régen volt egy pannonos számom, de évekkel ezelőtt lemondtam az előfizetést, és átmentem a vodához. Le is tiltották a kártyát, ahogy kell, nem tud hálózatra kapcsolódni az a telefon, amibe beleteszem. Most kénytelen leszek visszatérni a pannonhoz egy egymástingyenhívós dolog miatt (ezt már írtam egy párszor, ha nem itt, akkor máshol). Szerintetek van rá lehetőségem, hogy visszakérjem a régi számomat, vagy azt már kiosztották másnak? 
-
AusWolf
őstag
Sziasztok. Egy gyors kérdés: Lehetséges a pannonnál számlás előfizetéshez mobilinternet csomagot kérni (mondjuk 1 gigásat), ha én nem akarok külön modemet és SIM-et, illetve felváltva szeretnék netezni a telefonon és PC-n (a telefont modemnek használva)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyszer régen volt egy pannonos számom, de évekkel ezelőtt lemondtam az előfizetést, és átmentem a vodához. Le is tiltották a kártyát, ahogy kell, nem tud hálózatra kapcsolódni az a telefon, amibe beleteszem. Most kénytelen leszek visszatérni a pannonhoz egy egymástingyenhívós dolog miatt (ezt már írtam egy párszor, ha nem itt, akkor máshol). Szerintetek van rá lehetőségem, hogy visszakérjem a régi számomat, vagy azt már kiosztották másnak?
Mindenesetre köszi a segítséget.