- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hálózati kábelek és szerelésük
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stunts666
őstag
Mit kell csinálni ahhoz, hogy a régi előfizetéses kártyámat kicseréljék egy újra. Szegény ütött kopott és néha nem ismeri fel a telóm. Szám megmaradna meg a régi előfizetés is. Tud valaki erről valamit??? Pannonos a kártya.
Kell hozzá valami? Pénz, esetleg aki nevén van a kártya?
-
Stunts666
őstag
Sziasztok!!!
Ahogy olvasgattam, az a lényeg, hogy:
Panaszolok és ha azt mondják, hogy bonthatom a szerződést, akkor átmegyek a Telekomhoz egy 3990-es szerződésre és veszek egy HTC One M9-et...Vajon jobban járnék, mint a Smart Extra 2-vel??? Vagy menjek a UPC-hez???
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
Telenor Online:
1. Számlázási észrevétel - Tarifacsomaggal kapcsolatban
Az alábbi űrlap a tarifacsomag-váltásból eredő panaszok bejelentésére használható (pl. a számlázás nem a megrendelt tarifacsomag szerint történt).
Jó helyre akarom irni a panaszom az árnövekedés miatt??? Talán ez áll legközelebb...
-
Stunts666
őstag
Amit emlitettél és amit emlitettem... panaszbejelentőn irtam levelet. Egyikhez bemásoltam Zooliegsm levelét. Most várok mi lesz. Max még beugrok holnap a helyi boltba.
Szerk.:
Saját nevemen még "csak" 2 év pár hónapja ven előfizetés... De majd meglátjuk... HTC-ük úgy sincs[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
En neten tettem panaszt, de nem vettem fel nekik. Mindig alvas kozben hivtak. Valtozatlan dijakat adnak, addig amig ezt a tarifat hasznalom vagy uj szerzodest nem kotok. Keso, mert mar a Telekom-os One M9-rol irok. XD
-
Stunts666
őstag
Átmentem most a Telekom-hoz. Elegem lett a Telenorból... "Olcsón" hozzám vágott a Telekom 5k-s előfizuért egy telefont (némi részlettel, függetlenül) és legalább ingyen beszélhetek asszonnyal és lebeszélhetem az egész havidíjam...
Panaszt irtam Mytelenor-on. Hivásaikat nem vettem fel. Elküldték email-ben, hogy:
"A számláján az emelt díjak fognak megjelenni, de az aktuális számlában a díjemelés mértékének megfelelő jóváírást biztosítunk. Ezeket a feltételeket addig biztosítjuk, ameddig a jelenlegi tarifáját használja, vagy nem köt új szerződést."Hát ezután az email után megéltem, hogy 10 írom TíZ év számláselőfizetés után vehetnék akciós telefont... ...csak azért, hogy új szerződést kössek és emelt tarifát fizethessek... Elmehetnek a....
-
Stunts666
őstag
-
Stunts666
őstag
Egyik nap megszüntettem az előfizetésem számlazárás elött. Nem kellett a helyszinen fizetnem, mert azt mondta a csaj, hogy majd küldik a számlát.
Teljesen elektronikusan fizettem/intéztem mindent. Jelen esetben, akkor hogy fogják küldeni/milyen módon fogom kifizetni???
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Stunts666
őstag
válasz #65388800 #34297 üzenetére
Csak olyan készüléket lehet becserélni, ami:
- Makulátlan, max kopottA készülékbeszámításhoz az alábbi feltételeknek kell teljesülniük:
- IMEI szám megegyezik.
- A készüléken repedés, törés nem látható, nem torzult vagy deformálódott.
- A készülék bekapcsol, a kezdőképernyő megjelenik, a gombok és érintőfelületek működnek.
- Hívás kezdeményezhető.
- A készülék belsejét folyadék nem érte.
- A töltő és az akkumulátor megvan és működőképes.
- Minden nyomkövető és biztonsági szolgáltatás ki van kapcsolva.
- Személyes adatok törölve vannak.Nem veszik be, ha:
- egyszer leesett és a fémkereten látszik egy kis sérülésTehát csak olyan telefont vesznek be, amit valószinüleg egy átlag ember nem akar lecserélni.
(#34296) Viktor77
100 ezer forint különbség van a két telefon ára között. Persze HTC nincs, mert csak Samsung, Sony és LG kell a népnek...
Egyébként még nem sikerült megszabadulnom teljesen a Telenortól, mert:
- Mivel megszüntettem a számlám (mindent elektronikusan intéztem), megszünt a mytelenor-om is. Nem tudom befizetni.
- Mivel egésznap rendszerhiba van a telenornál, ezért üzletben sem tudom befizetni. -
Stunts666
őstag
válasz Viktor77 #34305 üzenetére
20x7560 lett a telefon. Tehát 151200-at fizetek egy HTC ONE M9-ért.
Mivel teljesen új előfizető vagyok 24 ezer előleget fizettem, ami miatt nem kell az első 3 hónapba számlát fizetnem és az első hónapban telefonrészletet.
+ Havidijam 5490, ami teljesen lebeszélhető, nem kapcsolják le a netem, ha elfogy és mivel asszony is telekomos, ezért ingyen beszélünk korlátlanul a csomagjának köszönhetően.
szerk.: ha az M9-el egy szinten levő S6-ot szerettem volna megvenni a Telenornál ilyen árban, akkor 8790-et kellene fizetnem havonta.
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
válasz darvinya #34334 üzenetére
Jó lenne minél elöbb, mivel be kellene fizetnem az utolsó számlámat... Ha nem tudom befizetni, akkor a behajtót tuti küldik....
szerk.: egyre jobb: most már működik a mytelenorom, viszont... mivel nincs hozzárendelve szám, ami nem is lehet, mert felmondtam... ezért nem listázza ki a számlákat.... nem tudom befizetni... A T*KÖM TELE VAN MÁR... egy sima befizetés...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest