Hirdetés
- Autóhifi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
Viktor0610 #33733 üzenetére
Bocsi, nem olvastam vissza
csak ennyire voltam kíváncsi, köszönöm szépen!
-
Szakiii
addikt
Sziasztok, kaptam egy smst arról hogy díjváltoztatáson esek at 6.hó 30.ig ha nem nyilatkozok ellene, de nem írtak sehol semmit arról hogy jó vagy rossz irányba, All-In S előfizetésem van. Tudtok erről valamit?
-
Szakiii
addikt
Üdv, nem tudjátok a kártya aktiválás ideje mennyi? Mert hétfőn rendeltem meg ki is fizettem az előleget stb. Pénteken átvettem a telót de azt mondták elvileg az aktiválási idő hétfőtől számít és még mindig nem aktív.
-
Szakiii
addikt
Hétfőn megrendeltem a telómat. Kértem hogy a dunaplaza postára vigyék ki a telót. Rendelés után írta hogy 14.én pénteken átvehetem, abból tegnap ett 17. mára már 18... Tehetek bármit is hogy hamarabb megkapjam? Ez így nevetséges. Már nem kicsit megbántam hogy átmentem a telenorhoz. Vicc hogy nyomják a netes rendelést erre egy kalap sz.rt se ér.
-
Szakiii
addikt
Üdv, van ez a részletfizetős dolog új előfizetés megrendelésénél is. Kérdésem az lenne hogy ha így rendelem meg a telót neten és ott van hogy 100%-ban használható előleg 70k kb akkor azt ki kell fizetni amikor megjön a futár? Vagy mit takar ez az előleg. Mert amikor kiválasztom a terméket az van írva hogy nem kell fizetni a telóra előleget de rendelésnél meg már 70 ezer van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i7-4GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest