Hirdetés
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz #16377600 #88313 üzenetére
Az ékezetet azoknak lehet megköszönni (meg persze főleg, a technológia akkori erőforráskorlátainak, 25-30 éves történetről beszélünk), akik anno 7 bitesre, 127 karakteresre szabták az SMS-ben használható karakterek számát, így az összes magyar karakter nem fért bele. Persze azóta van mód a full támogatásra, az azonban azzal jár, hogy esetleg nem 1, hanem 2 vagy 3 sms-ben menne el egy ilyen üzenet. Namost, ha szolgáltatóként te naponta kiküldesz tízezres nagyságrendben üzeneteket, akkor tökre nem mindegy, hogy az 10e db., vagy esetleg 22e, így ők -szerintem helyesen- a régi módi szerint küldik.
(te meg biztos fiatal vagy )[ Szerkesztve ]
-
Hosssszu
őstag
válasz #16377600 #86912 üzenetére
Sajnos meg tudom erősíteni.
Én is hello datás vagyok és én sem találtam kedvezményt.
Sőt ugye a legolcsóbb korlátlan netes prime csomag sokkal drágább, mint a régi hello data. Így nincs is értelme új készüléket ott vásárolnom, mert ha lenne is kedvezmény, akkor többet fizetnék havonta. -
MODERÁTOR
-
TODI1111
veterán
válasz #16377600 #86912 üzenetére
Az én tapasztalatom az (több mint 20 éve vagyok az ügyfelük, több előfizetéssel), hogy nem szokás. Az egyedüli kedvezmény az, hogy ha részletre akarsz vásárolni akkor nem kell külön forgalmi előleget befizetned. Aki viszont mindig egyösszegben vásárol annak a hűséges előfizetőnek nincs kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
-
MODERÁTOR
válasz #16377600 #86010 üzenetére
Ilyen szintű korlátlan csomag tudtommal nincs a másik kettőnél sem. A Vodafone-nál sebesség-limit van, a Telekomor nem ismerem.
És a Hiper XXL sem "ennyire" korlátlan. Az apróbetűben van valami napi x GB limit, ami felett napi plusz költség kerül felszámolásra.Xiaomi 13T
-
bul07
nagyúr
válasz #16377600 #86010 üzenetére
Míg vannak flották korlátlan adattal 5e Ft/hó magasságában addig nagy gond nincs
Bárki szánára elérhető flották
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
burgatshow
veterán
-
p2pp
őstag
válasz #16377600 #86002 üzenetére
Jól látod, de ki az aki 5500 helyett 19000-et ad havonta?
M Net is is jó lenne 100Gb-al, de 5500 helyett Én sem fogok 9500-at fizetni havonta.
Nagyon jó ez a Hello Data így ahogy van.
De ha bemész készüléket kigozni.
Ugrik kapásból a Hello Data és rögtön egy majdnem kocsi hitel áránál kötsz ki kapásból.
Azért Mobilra 30.000 havonta nem kis túlzásnak tartom[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Vallás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest