-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diesel38
tag
Köszönöm szépen mindenkinek az infókat és a véleményeket!
Igen túlnyomórészt vadak lesznek a képen (terv szerint) úgyhogy az 1,5x jól jöhet. Persze néha azért mindenes használatra is be lesz fogva.
Döntés előtt még élőben is kipróbálom őket valahol de akkor úgy látom jó választás lehet az D500.
-
Diesel38
tag
Sziasztok! Mostanság tervezek egy jobb gép vásárlását és a egy kis segítséget szeretnék kérni. D500-at néztem ki viszont elbizonytalanodtam, hogy majdnem egy százassal drágább mint a FF D750. Nem tudom mi lenne hosszútávra a jobb megoldás a drágább APS-C D500 vagy az FF D750. Vadfotózásra kellene így a videó (4k) nem is fontos inkább csak a képminőség, és hogy jól bánjon az iso-val gyakori hajnali és naplemente utáni használat végett. Egyenlőre az 500 felé hajlok de gondoltam arra is, hogy esetleg kivárni a 750 utódját ha a közeljövőben van rá kilátás. Illetve még van ugye a 7500 is.
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- 3D nyomtatás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Facebook és Messenger
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest