Aktív témák
-
balpis
őstag
válasz ATM_automata #17026 üzenetére
Én egy jó éve használok egy ilyet. Szeretem, néha hasznos, segyébként is jópofa képeket lehet vele csinálni.
A rajzolatát nem lehet agyondícsérni, de ettől többet nem is igen lehet elvárni, szerintem.
A tokina 11-16 egy jó választás lehet még, a fix 2.8 nagy előnye ezzel szemben. De sajna az ára is magasabb, használtan is nehezebben fogható ki, na meg annak az átfogása már nagyon szűk. A 10-20 sokszor olyan helyeken is fennmaradhat, ahol a 11-16 helyett már cserélni kellene a 18-105-re.notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
veterán
válasz ATM_automata #17026 üzenetére
Jó kis obi, de csodát ne várj tőle! Engem csak a kissé hullámos torzítása zavar, hosszanti képszélre kerülő egyenes tárgyak kerülendők, amúgy egész jó a képe. Igaz én csak a két végén szoktam használni. Leginkább 10mm-en, néha 20-on, köztes állapotban ritkán áll
Viszont az árában csak a 10-24-es Tamron szokott lenni, de az motor nélküli. Vagy még a 12-ről induló obik, de aki nagylátózik, annak minden mm kell lefelé. Ha lecserélem, és croppos vázam lesz még akkor is, kizárólag a Sigma 8-16 jöhet szóba! Másra szerintem nem nagyon éri meg lecserélni. Az oldalamon van jó pár kép vele.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest