Hirdetés

Aktív témák

• Freddy76

addikt

válasz atok666 #33978 üzenetére

Azért érdekes ez a zaj. Nekem ugyebár oly omd van, ami a milcek között elég jó, nyilván a fuji gépei is azok (bár ott sok júzer olvadozásában van egyfajta geekség is, a fuji ha szar is valamiben, az akkor is jó, mert az... A teszteknél kijön, hogy szar a fuji valamiben, de a vége az, hogy nadeakkoris, we love fuji). A fuji a megfelelő obiparkkal egyelőre egy dologban közelít a d4-hez, és ez az ára...

Az oly omd-nek is van egy nyilván nagyon jó zajszűrő rendszere, amit alapból rá van küldve minden jpg-re jó erősen. Sokszor jó, de sokszor szétkeni a képet, részletek vesznek el. Én le is vettem nullára. Szóval nem ismerem ezeket a teszteket, nem tudom, miből indultak ki, de azért elég nehezen értelmezhető egy olyan adat, hogy mennyire zajos/nem zajos. Mi? Jpg, raw, zajszűréssel, anélkül, mekkora zajszűréssel?

Én milcet használok, és nem is vennék mást, nagyon szeretem, de azért hogy egy akármilyen fuji veri a d4-et... No, azért eznemizé.

Ezzel együtt jó a fuji, sőt, ha sok pénzem lenne, azt vennék jó obikkal (inkább, mint d4-et, azt cipelje, akinek két anyja van...).

Aktív témák