Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Ez az egész d90 vs d5100 vita túró. Mind a két gép fityfiritty. Tegnap voltam lakodalomban ceremóniamesterként, a fotós filmes Nikon F5-tel nyomta, na abban van anyag, azon érződik, hogy meg van csinálva. A használt nikon obikon úgyszintén. Teljesen elérzékenyültem, amikor a kezembe adta, és belenéztem a keresőjébe, rekeszt állítottam, megnyomtam a gép hátulján (!) a fókuszáló-gombot, és exponáltam egyet. Katt, teker.
Az ember meglehetősen elismert, több díjat nyert fotós volt, de már nem akart a digilázba beszállni. Amikor mindenki a digigépet használta (és mindenki hivatásos esküvőfotós lett persze), és mindenki a digigépet kezdte el elvárni, vett egy d70-et, de az szerinte nem fényképező. Úgyhogy abbahagyta, és most saját örömére fotózik, meg persze az unokahúga lakodalmán. Amúgy egy viszonylag fiatal (40 körüli) emberről beszélünk, tehát még generációs problémának sem mondanám.
Élmény volt nézni és beszélgetni vele
Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- A képen látható Manfrotto nagyon masszív állvány hibátlanul működik, 16e. Ft.-ért eladó.
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest