Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Amazon Fire TV stick/box
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Ez az egész d90 vs d5100 vita túró. Mind a két gép fityfiritty. Tegnap voltam lakodalomban ceremóniamesterként, a fotós filmes Nikon F5-tel nyomta, na abban van anyag, azon érződik, hogy meg van csinálva. A használt nikon obikon úgyszintén. Teljesen elérzékenyültem, amikor a kezembe adta, és belenéztem a keresőjébe, rekeszt állítottam, megnyomtam a gép hátulján (!) a fókuszáló-gombot, és exponáltam egyet. Katt, teker.
Az ember meglehetősen elismert, több díjat nyert fotós volt, de már nem akart a digilázba beszállni. Amikor mindenki a digigépet használta (és mindenki hivatásos esküvőfotós lett persze), és mindenki a digigépet kezdte el elvárni, vett egy d70-et, de az szerinte nem fényképező. Úgyhogy abbahagyta, és most saját örömére fotózik, meg persze az unokahúga lakodalmán. Amúgy egy viszonylag fiatal (40 körüli) emberről beszélünk, tehát még generációs problémának sem mondanám.
Élmény volt nézni és beszélgetni vele
Aktív témák
- Yettel topik
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest