- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
Aktív témák
-
Karima
őstag
A következő problémával találkoztam, ismerős-e valakinek: d7000 felugró vakujával vezéreltem cls-ben egy sb-600-at 1/250@f22 értékek mellett, minden tökéletesen is működött. Ezután beállítottam a csatasorba egy Yongnuo YN460II-t. Ennek optikai érzékelője van, tehát az sb600 villanására ez is elvillan. Ez is működött. Viszont annak ellenére, hogy elvillant, a képen nem látszódik semmi, csak egy nagy feketeség, mintha egyik vaku sem villant volna. De biztos, hogy villantak, hisz láttam (meg majd’ megvakultam tőle). Az sb600ra nem merek megsküdni, mert azt annyira nem néztem, de a Yongnuo biztos, hogy villant. És még az sem lehet, hogy mondjuk az sb600 nem villan, csak a YN460-as, és ennek olyan gyenge lenne a fénye, hogy f22-n már nem látszik, mivel max erőn is kipróbáltam, és akkor se látszódott semmi a képeken. Ezt eljátsza 5-6 alkalommal, majd utána párkattintás erejéig jól működik, aztán megint jön pár fekete kép. Ha kikapcsolom a YN460-at és csak az sb600 megy, akkor megint minden tökéletes. Tud erre valaki valamilyen magyarázatot adni?
Ja és még annyi, hogy a YN460 elvillanáskor elég hangos (szerintem hangosabb a megszokottnál) pukkanó hangot ad ki.Előre is köszi a segítséget.
Még valami: ugye az yn460-nak egymás mellett van a töltést és a feltöltöttséget jelző ledje. Na most olyat is csinált, hogy ezek felváltva elég gyorsan villogtak, és nem segített rajta semmi a kikapcsoláson kívül. Aztán visszakapcsoltam és megint reagált a többi gombra is.
Aktív témák
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Windows 11
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest