- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!!!!
Most nagyon kezdett érdekelni eza maglev vasút ügy, igaz nem modellvasút ,de külön vaút vagy maglev topik nincsen
Érdekes lenne ezt megcsinálni modellben és úgy hogy az is mágneses lenneBár szeritnem ez lehetelen de jólmutatna.
Más:
Most kezdenék neki egy terepasztal építésébe! Mit ajánlotok ,hogy kezdjek neki? Méret H0-ás és egy nem kicsi de nem is nagy pályát szeretnék. Látványosság szempontjából én arra gonodltam ,hogy lenne benne egy nagy hegydarab, egy viadukt is mellette és a világítás ami még szerintem fontos ,hogy a házak és az autók meg az egyebek világítsanak sötétben.
Várom a javaslatokat
Ja ami majdnem lemaradt: Tudtok olyan jó odlalt(magyart) ahol meglévő pályákról vannak fotók és rajzok, lehetőleg H0-ás. Én egyáltalán nem találtam ilyen oldalt
Nemtudjátok a vasutaknál a DR jelzés mit takar?? az tudom hogy a DB - németeknél a Die Bahn(na ez a fránya umlaut) a társaság neve, ÖBB - osztrák vasúttársaság vagy mi ,de a DR-t nem tudom. Aki tudja írja meg!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Napelem
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest