Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
radi8tor #7737 üzenetére
Azt hittem én is, hogy nyest, de nem. Eddig nyest ellen fújkáltam, semmi hatás nem volt. Már a (láb)nyomok is furák voltak (olyan túl macskásak), de a múltkor lebukott a rohadék.
Nyitom fel a géptetőt, őkelme meg ott alszik a motoron. Szerencséje volt, hogy mindig benézek, van-e esemény, nem pedig csak ráindítok.
Amúgy köszi srácok! Hagymás citrom, hm.
Arra gondoltam, kapható citromos, citromfűs illóolaj, na majd azzal belötykölöm egy kicsit az érintett területet első körben. -
tomcsi23
veterán
Hali totyiklakók!
Macsek ellen keresek valami extrabrutál szert, ami távol tartaná a négylábút a járgánytól. Gondolom, a megmászás ellen nem véd
, amit még be is vállalok, "csak" a motorteret kellene valamivel bevédeni.
Ps: Panzi távoltartót már próbáltam, kb 0 eredménnyel.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Tulipanti #3922 üzenetére
Tetszik a fekete, biztos.
Volt olyan, hogy a motortérben maradék zsemlét, szalonnát találtam megcsócsálva. Azt se én tettem oda.
Nem lenne baj, ha csak a puha részükkel tapognának rajta, de amikor felmásznak, meg lejönnek, reflexből is a karmaikat használják.(#3923) Mawyx - hát ez jó. Mondjuk kicsit drága lenne, meg a működést is meg kéne oldani valahogy...egy ilyen sprayes verziót viszont megnézek.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Tulipanti #3919 üzenetére
Ilyen pumpás izé - de most nézem, ilyen is van.
Nem tudom, melyik macskusz, csak a nyomait látom. Járt(ak) már rajta többször is, és olykor a karmokkal szép nyomot is hagynak.
Mawyx: a flakonos dzsuvától elvárnám, hogy ne látszódjék (az más kérdés, hogy a fényezést se bántsa), csak a hatás legyen meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gombászkönyvek egyben
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest