- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
dízelracer #7203 üzenetére
14 évig volt velünk, a sors iróniája, hogy annak idején mikor még kicsi voltam, nem nagyon (= nagyon nem) szerettem.. Aztán elkezdett mellém nőni, mostmár mindennél (tényleg) jobban szerettem. De ma reggel már tántorgott, szemei mélyen ültek, és éreztük, itt az idő.. Ott voltam (tesómmal) vele végig, szerencsémre egy végtelenül kedves fiatal orvos srác volt, aki altatta. Nehéz volt elbúcsúzni, végigsírni az egészet, de utána egy kicsit megkönnyebbültem, hogy már jó neki, nem szenved. Aztán eltemettem (leendő házam kertjének a végében, azaz "ott leszek vele nagyon nagyon sokáig, remélem örökké"), és az volt még nehezebb. Most egyelőre nem is keresem a lakásban, talán már elfogadtam, hogy nincs többé. Próbálok másra koncentrálni, és ha rá gondolok, még mindig sírás a vége, de annyira rossz volt nézni, ahogy csontrákos, de küzdött, élni akart.
Szép élete volt, jó volt vele és fordítva, ez vigasztal talán..De sovány vigasz..
PhoenixK:
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Haditechnika, harcászat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest