Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
Szilágyi84 #3077 üzenetére
Tűző nap és laza, inkább homokos talaj a nyerő számára.
Magról én még nem tudtam szaporítani, úgyhogy nem veszélyes a pázsitra. ...ami ugye inkább tömör talajban van. -
Eastman
addikt
válasz
UberMutant #2491 üzenetére
Mire jó? Mi a haszna?
Diszfa csak? -
Eastman
addikt
Sziasztok,
a kerti csapot magasabbra szereltem, és alá tettem egy hordót, azért, hogy pl. a kézmosóvizet összegyűjtsük. Szerintetek önthetem simán a fák, orgonák alá ezt a szappanos, tehát enyhén lúgos vizet, vagy nem? Árthat nekik?
(Megdöbbentően sok víz csorog le kézmosás közben.) Ja, és hagyományos, nem folyékony szappant használunk ott.
-
Eastman
addikt
Fogsz egy tekercs duct tape-et, két kört tekersz a fatörzsön, kb. térd magasságban, aztán csavarsz 180 fokot a szalagon, és a ragasztós felével kifelé még két kört. Pár hangya beleragad majd, és a hírvivőik jelentik a főnöknek, hogy wrong way. Amíg ragad - ezért kell tartós, minőségibb szalag - ott hangya nem fog felmenni.
-
Eastman
addikt
Sziasztok, fizikusok ide!
A kert végébe, a napra kitettem egy öreg, de alaposan kicsutakolt fürdőkádat. A terv az, hogy reggelente megtöltöm a slaggal, tiszta vízzel, fóliával letakarom a bogarak/hulló levelek miatt, két gumipókkal rögzítem, a munkanap végén leveszem, majd a kádban elnyúlok, lazítok. Szerintetek fekete vagy átlátszó fóliával fedjem be?
A fekete szívja a meleget, viszont a a kád vizének tetején „úszik” a fólia egész nap, nem tudom, hogy így érvényesülhet-e a szín előnye.
Az áttetsző átereszti a napfényt, az is a víz tetejére kerül, de talán „mélyebben” melegíthetik a napsugarak a vizet? (?)
Szerintetek?
-
Eastman
addikt
válasz
DeFranco #823 üzenetére
Passz.
Gugel képek --> "luca búza cserépbe"
A reinstall annyi, hogy két cserepet pörgetsz, és az éppen "üres" föld tetejére búzaszemeket szórsz, talán két hetes eltolásokkal. Friss, zsenge, lényegében akár meg is rágható, ilyen szempontból biztonságos.
De lehet, hogy többet is fut mielőtt szárba szökkenne, ezt látod nem tudom.
(Hiányzik a Nagyfater.
)
-
Eastman
addikt
válasz
Winner_hun #713 üzenetére
Kolléga aláírása itt a PH!-n; Már a jövő sem a régi.
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Ha az összegyűjtött esővíz szúnyogneveldévé válik, mi lehet a természetes (esetleg vegyszermentes) módja a kiirtásuknak? Úgy, hogy az öntözővíz használható maradjon?
-
Eastman
addikt
Kerti zuhanynak 200l-es fekete, vékonyfalú acélhordót vegyek, vagy 220l-es fekete vastagfalú műanyagot? Az előbbit egy napon megeszi a rozsda, az utóbbi felhős időben talán nehezebben melegszik át.
3000.- vs. 6000.- -
Eastman
addikt
Sziasztok,
mekkora vízóraaknát ássak? A mélysége adott, inkább az alapterülete érdekelne.
THX!
-
Eastman
addikt
Sziasztok,
fehérszedret (eperfát) hogyan lehet szaporítani? Találtam az erdőben egy gyönyörűt, most érik. Belaktam belőle és szívesen látnám a kertemben. Gyümölcsről, hajtásról, magról, hogyan?
THX: Eastman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest