- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
inf3rno #3162 üzenetére
Fákat bokrokat bármilyen lombhullató fásszárút mindig összel kell ültetni
Persze sok a konténeres növény de az őszi ültetés mindig célravezetőbb. Én a kis gyökérzetű növényeknek pl. rózsa kisebb bokrok fáknak mindig teszek erdei földet a gyökeréhez ültetéskor, nagyon meghálálja a növény
A mogyoró is nagyon jó drótkerítés mellé, aránylag jól nő és átláthatatlanra besűrűsödik, csak kényes növény és nyár elején nagyon oda kell figyelni a mogyoró ormányosra, ne hogy bele tegye a lágy zöld termésbe a lárváit. Én 4 éve ültettem Corylus avellana -t ültettem, érdekes abba nem költözőt bele a mogyoró ormányos, bár az korábbi mint a hagyományos mogyoró és mire beindulnak az ormányosok addigra kikeményedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest