Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Geri89 #12875 üzenetére
én sem hiszem, de ezért is külön gyanús, hogy miért akarja a szlovák cégről eladni
csak nem azért, hogy a magyar cége "tiszta" maradjon...(lehet hogy van valami más oka, ami nem jut eszembe, az biztos hogy alaposan kifaggatnám ezzel kapcsolatban az illetőt. ha tisztességes, biztos hogy nem veszi rossz néven az érdeklődést)
szóval ha a foglaló átadásának pillanatában nem tudtad hogy nem a magyar cég lesz az eladó, akkor én mindenképpen visszakövetelném a foglalót
de őszintén szólva fogalmam sincs, hogy jogilag visszakérheted-e, hátha van itt valaki pl. Saint, ő majd leírja a véleményétsajnos késő bánat, de az biztos hogy az autó papírjainak vizsgálatával érdemes kezdeni a használtautó vásárlást. amíg jogilag nem tisztázott a helyzet, addig kár is kipróbálni a kocsit
de azért én bízom benne hogy pozitívan végződik ez a sztori, simán lehet hogy megkéred rá és átiratja a magyar cégre, te pedig megveheted onnan.
cryptot minden termékemért elfogadom
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest