Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
1Gigiásra
Nem csak 1.5 és 4Gigás van?
Szóval én nagyon szerettem, mert szépen szól, és elfért az ingzsebemben is. Negatívum, hogy kicsit halkan szól, mert valami európai hallásvédelmi akármicsoda miatt leszabályozták, ez azt jelentette, hogy a 25 fokozatból 22-23-an hallgattam, bár a feleségem szerint én ordíttatom a zenét, szóval lehet, hogy ez másnak már sok lenne.
Viszont a gyári fülest érdemes azonnal lecserélni, mert nem egy nagy szám. Mondjuk én ebben is elkapattam magam a KOS-al, szóval lehet, hogy az sem olyan rossz.
Ha nem piszkálod a lejátszás sorrendjét, akkor 10 óra körül tart ki az akksi. Ha állandóan piszkálod akkor olyan 6 óra.
Kezelése egyszerű.
De kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest