Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Y.P.D.
tag
válasz
Monya78
üzenetére
Nekem első minim első generáció volt JQ szériás! Ott is megtörtént mindez,diskmode nuku,szervíz->csere! illetve nálam,az a szériás totál feltötlve hálózatival kibirt 3-4 hónap használat után,kb 2 órát. Illetve érzékeny volt az aksija az usb töltésre,állitolag az a széria elég rosszul sikerült és sokat vittek vissza behalással. A füles pedig kb 2 hónap alatt kezdett
recsegni,utana pedig fel szakadt a szigetelése Y-nál,pedig vigyáztam rá. Amit még anno 1 éve adtak cserébe 2Z szériaval ami még mindig első szériás,de ezzel nincs gond,az elmult 1 évben!
Szóval kiv vagyok,h milyen széria halt be nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi