Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
Na meg van az ipod nanom! Rohat nagy szerncsével sikerült kifognom egy alig használtat 51 ropiért
nagyon örülök!
A készülék maga lenyüzöző hogy milyen szép és kicsi, én ugyan még csak a sima ipodot fogtam kézbe de ahhoz képest fantasztikus.
Elöször tul kicsinek tünt de hamar meg lehet szokni, a kijelzöje gyönyörű nagyon szép felbontásu. Hangminőség szintén jó a kezelhetösége normális a kisebb ckick-wheel nem zavaró. A magyar szoftver is elég jó ( mondjuk a be helyett on-t jelez ki de mindegy) a fülese nem rossz asima ipodénál sokkal jobb nem recseg keményebb baszusnál sem. Nekem fekete van ami tök jól néz ki.
Az itunessel pakoltam is rá pár számot ami eddig tökéletesen müködik csak azt nem tudom hogy amit rajtahagyott az akitöl vettem azokata számokat hogy lehet lementeni hogy ne veszen el ha letörlöm??? Ebben kérlek segitsetek mert áthuzgálni uj mappába nem engedi és nem ismerem az itunest semenyire és hogy a atörlés hogy müködik pontosan az ipodrol abban kérlek segitsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így használod a ChatGPT-t
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest