Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
hp 2710e nyomtatot vettem, utolag mar belátom kar volt.
barmit csibaltam nem sikerult a lap kozepere nyomtatni egy oldal sorkizart szoveget, a bal margo 4 fejigazitas utan is kisebb mint a jobb, es itt legalabb 5 mm-rol beszelunk, tehat lathato, zavaro , nem csak egy karakter szelessegben van eltolodva. (Meg se emlitem hbazt nem irjak le sehol a z adatok kozt-max a weboldalon a termekinfo legmelyen guberalva latod, hogy alul a margo ha megfeszulsz is minimum 17 mm lesz.... ilyen egy fost kepesek gyartani 2024ben) Semmit se tudott a telefonos support se kezdeni vele... a 10x15os fenykepek mind piciben balra fel tolva nyomtatodtak vekony bal szegelyel, vastagabb jobb es nagyon vastag also szegellyel... Barmit probaltam , geprol, hp smart appbol nyomtatva nem sikerült egy rendes kepet kiadnia....Se szoveget.
Valószínű visszakuldom a francba. Egy envy 6020e-n gondolkodom, nem tudom mennyivel lesz jobb.. tapasztalat valakinek esetleg?
Olvastam , hogy nem engedélyezi az utangyartott patronokat a nyomtató... ez igaz?
ha hazilag toltom ujra oket akkor azt engedi? Vagy akkor is letilt bizonyos oldalszám utan? (meg igyis olcsobb lenne ha 2 -3 ujratoltest engedne...)
az instant ink miatt jobb szeretnek hpt fileg hb6 honap probaido van ra... meg a oatronok is olcsóbbak mint a canon patronok(meg ha kevesebb is a tinta bennünk).
Vagy erdemes inkabb egy canont valasztani? pixma 3650st neztem de arrol sok helyen irtak h beragad a papír
Új hozzászólás Aktív témák
- Rap, Hip-hop 90'
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest