Új hozzászólás Aktív témák

• beach head

senior tag

válasz KLiFF #3713 üzenetére

hp 2710e nyomtatot vettem, utolag mar belátom kar volt.
    barmit csibaltam nem sikerult a lap kozepere nyomtatni egy oldal sorkizart szoveget, a bal margo 4 fejigazitas utan is kisebb mint a jobb, es itt legalabb 5 mm-rol beszelunk, tehat lathato, zavaro , nem csak egy karakter szelessegben van eltolodva. (Meg se emlitem hbazt nem irjak le sehol a z adatok kozt-max a weboldalon a termekinfo legmelyen guberalva latod, hogy alul a margo ha megfeszulsz is minimum 17 mm lesz.... ilyen egy fost kepesek gyartani 2024ben) Semmit se tudott a telefonos support se kezdeni vele... a 10x15os fenykepek mind piciben balra fel tolva nyomtatodtak vekony bal szegelyel, vastagabb jobb es nagyon vastag also szegellyel... Barmit probaltam , geprol, hp smart appbol nyomtatva nem sikerült egy rendes kepet kiadnia....Se szoveget.
    Valószínű visszakuldom a francba. Egy envy 6020e-n gondolkodom, nem tudom mennyivel lesz jobb.. tapasztalat valakinek esetleg?
    Olvastam , hogy nem engedélyezi az utangyartott patronokat a nyomtató... ez igaz?
    ha hazilag toltom ujra oket akkor azt engedi? Vagy akkor is letilt bizonyos oldalszám utan? (meg igyis olcsobb lenne ha 2 -3 ujratoltest engedne...)
    az instant ink miatt jobb szeretnek hpt fileg hb6 honap probaido van ra... meg a oatronok is olcsóbbak mint a canon patronok(meg ha kevesebb is a tinta bennünk).
    Vagy erdemes inkabb egy canont valasztani? pixma 3650st neztem de arrol sok helyen irtak h beragad a papír

Új hozzászólás Aktív témák