- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
porker
tag
bpz valószínű nem érti az egészet, mert a másik topicban is kb. így próbált segítséget kérni. Azóta tisztáztuk, hogy
''tuningolni próbáltam 233 fsb-re ram leosztva 400 alá meg valami top performance opció be utánna se kép se síp hang''
azt mondja próbált egy olyan ramot, ami más gépben ment, de azzal sincs semmi jele az életnek a gépben. .. Mellesleg ott már megkapta a hiba valószíná okát is... -
porker
tag
K8N Pro-SLI vs K8NXP-SLI
Az utóbbi tartalmazza a következőket:
Silicon Image sil 3114 controller
Marvell 8053 Gigabit Ethernet controller és ebből +1 vagyis 2x RJ45 port
2x annyi SATA csatlakozó vagyis 4 x Serial ATA és 4 x Serial ATA II
802.11g compatible Wireless adapter
valamint a már általad emlitett Dual Power System -
porker
tag
válasz eziskamu #490 üzenetére
''Valamelyikőtök találkozott-e hasonló problémával?''
Nekem korábban táp okozott ilyen problémát. Lássuk be, hogy manapság egy ilyen konfignak a 300W-os táp - mégha DTK is - kissé kevés. Ha már elindul akkor semmi gond, általában gond nélkül megy - ha előfordul véletlenszerű újraindulás, akkor még inkább lehet gyanakodni, igaz akkor már memória hibára is - de bekapcsoláskor kicsit kevés ez a teljesítmény. ... Én 4 éve használok 360W-os Enermaxot, azzal még gondom nem volt, de Chieftecet - ugyanilyen teljesítménnyel - már le kellett cseélnem erősebbre. -
porker
tag
A kérdésem az lenne, hogy a ga-k8nxp-sli lapnál a Cool&Quiet opciót hogy lehet engedélyezni? Biosban nem találtam ilyet (F9), ezek szerint automatikus? Amd cpu driver fel, energiaellátás csökkentett módba, ennyi?
Automatikus, de azért vannak feltételek:
Windows ME vagy W2K esetén ez a driver kell: [link]
Windows XP esetén legalább SP2-őre van, W2003 eetén pedig az SP1-re van szükség -
porker
tag
Nagyon sok tapasztalatom nincs, de stabil, jó kis ketyerének tűnik.
Én egy 3200-es Venicet hajtok benne - az újabb steppinggel - nem húztam semennyire - nem szokásom, de úgy látom van tartaléka - és így alapjáraton alig 35 Celsius-os a proci. Kapott fél giga Kingmax ramot és egy Giga-Byte RX80128-as PCE Ati kártyát.
Szerintem nagyon nem fogsz ezzel mellé lőni (igaz ez az Asus-ra is) jó a support - még évek múlva is lehet drivereket találni a cég honlapján - 3 év a gari. Több lapot nyúztam már ebből a márkából és eddig csak 2 ment ''tönkre'' (egyikbe beleállítottam egy csavarhúzót, a másikról meg levettem a chipset aktív hűtését, aami nélkül ugyan ment, de néha fagyott).
Nem kifejezetten tuning márka - bár akinek ilyen szándéka van, az egy kicsit utánajárhatna a tudásának; pl. BIOS főmenüben CTRL+F1 - et nyomva egy csomó új beállítási opció tűnik elő!! - viszont marha stabil
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest