- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
válasz Walter_White #5185 üzenetére
Megvolt ez is. Mindkét alaplappal...
-
zyl_
csendes tag
válasz Walter_White #5180 üzenetére
Nem működik egyik sem.A processzorhűtő pedig eszméletlen fel tud pörögni.ezt nem tudom számszerűsíteni mert nem jutok el a méréséig..2 különböző lappal ilyet produkál szinte biztos hogy a processzor körül lesz valami.gyári intel egyébként a hűtő is
[ Szerkesztve ]
-
tomaszka88
aktív tag
válasz Walter_White #5172 üzenetére
Üdv!
Köszi a tippet, megnézem azt is. A kérdésem még az lenne ,hogy a B350 lapban elég volt átállítanom XMP profilt 2933mhz-re, és ment is szépen. Az X370-nél pedig, amikor beállítom neki a 2933mhz-et akkor el sem indul. Lehet ,hogy kézileg kell megadni neki valamit , vagy egy kis fesz emelést ? Mert én úgy tudom az xmp-nél automata mód átállítja.
-
tomaszka88
aktív tag
válasz Walter_White #5170 üzenetére
Üdv!
Nagyon szépen köszönöm a segítsèget.
Nem találkoztam még ilyennel.
Nem volt reinstallálva, ennél a lapnál. Biosban nincs gond vele. Átállítottam a ram mèretet msconfigban, nem segített sajnos. Remaping nincs a lapban..Egyèbként a processzor magot kell állítani? De semmi gond, jövőhétre kiderül a lappal van-e gond. :-)[ Szerkesztve ]
-
Walter_White
senior tag
válasz Walter_White #5169 üzenetére
-
Thomass34
csendes újonc
válasz Walter_White #5166 üzenetére
-
Thomass34
csendes újonc
válasz Walter_White #5163 üzenetére
Szia hát BIOS se egyértelmű számomra.
olvasás: 32340
írás: 32209
másolás: 30268
késleltetés: 101ns
Ezek szerint nincs be kapcsolva??? vagy nem igazán értem. -
IstvánLászló
senior tag
válasz Walter_White #5160 üzenetére
Értem mit is mondasz és köszönöm az ujj infót és a kuturált - hangnemű beszélgetést is.
A lényeg rá is nézek majd a youtu - QFlash Plus témára, mert ez érdekes téma.Szívesen segítettem és ha tudok máskor is szívesen is teszem ezt.
Jó ét és üdv: István
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Walter_White #5158 üzenetére
Szia! Walter_White
Itt a megoldás is bios gondra és ezt most találtam, bios javításra, de látom hogy közben már le is írtad, de azért ide is írom most segítségnek, hátha másnak is kelene egy ilyen leirás.
A javító megoldás a duál bioszt hogyan javítsuk is ki és hogyan is haszáljuk majd, ha mind a fő, mind a Backup Bios meghibásodik a rendszertöltés és flash során, a Q flash plusz automatikusan elindul és majd visszaállítja a BIOS adatait is autómaatikusan, egy fat 32 -es USB-s pen meghajtónak a segítségével, mentsük is rá bios tartalmát, ami meg is eggyezik pontosan alaplapunknak a számával, ez a fontos hogy így is tegyúnk.
A lényeges ez hogy megoldódott a gondod és őrülök is ennek, ezért is mondtam neked hogy én nem is láttam olyat hogy űres alaplapban ujj bios frissítése is lehetséges a proci support véget.
További sok sok örömöt is kivánok és síkert az életben is.
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Walter_White #5155 üzenetére
" Ahogy kicsomagolom a fájlt egy X399AG7.F2k -t kapok amit GIGABYTE.BIN-re kell átnevezni, jobb klikk átnevezéssel csinálom, vagy esetleg Biosoknál valami külső programmal kell az átnevezést megoldani?", szerintem - nem - az átnevezés is okozat gondot sajnos, mert a bios is csak is a saját - flash progijával - azonositja a helyes fájl nevét és ezt fogadja-el csak, amit az ujj GIGABYTE.BIN -ben keres és nem is találja, ezért biztosan le is állitja a flash folyamatát a bios védelme érdekében, itt lehet valmi híba amire én most nem is emlékszem sajnos mert régen volt ilyen gondom.
Sajnos pontosabbat nem is tudok mondani és további sok sok sikert kívánok.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Walter_White #5150 üzenetére
Köszönöm a videót és a megosztást és neked is (#5149) tkesy.
Az alaplapodat is csalakoztattad a tápodra és bekapcsoltad, usbportba ezután pendrivet is csatlakoztattad és látszógag indulna is a flash, de a miért is nem -re válaszólnom is kell, fájl - neve.bin bitosan jó.
A jelenség ismerős; régi Asus alaplapnak a bios flash e is hasonló is volt és érzékeny is erre, itt egy példa a bios fájl - neve.bin és ennek a kiterjesztése, neve ha nem eggyezik meg pontosan, amit vár a bios - nem is engedi a bios flash folyamatot vérgre is hajtani, ez saját tapasztalatom a bios flash témában.
-
tkesy
őstag
válasz Walter_White #5150 üzenetére
Esetleg másik pendrive-al nem próbáltad?
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
válasz Walter_White #5148 üzenetére
Tehát akkor elvileg így kellene működnie, és mindjárt meglátjuk, hogy mit csinál a tiéd. Szerintem dobj egy mailt a Gigabyte-nak a videóddal, lehet mégis csak bug-os valami...
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Walter_White #5146 üzenetére
Üdv! Walter_White
A téma érdekes és érdekel a megoldása és próbálok segíteni de ez ujj platform és tévedhetek is.
Igen értem a mostani válaszodat és ezért mondtam itt neked: itt a hsz-ben és remélem nem butaságot mondtam - (#5139) IstvánLászló
1 Elelmnek próbája után az elem ez pipa.
2.) Proci a gépedben nincs és ram a gépedben, mondtat hogy Néztél is róla videót és manualt is olvastad, ha lehet linkeld a videót és a manuált, hátha találok így mególdást mert kell hogy legyen is.
3.) A Giga nem is hinném hogy hülyeségrt is írna, mert korrektek a lapjaik, ezt tapasztaltam, bírják a strapát 24/24-ben, még nyáron is 30 fokos szobában is.
A lényeg a lapod ujj fejlesztet technologiát is haszál és el is képzelhető hogy üresen is lehet fesselni a biost és most kapcsoltam és kérdezem a lenti sorban...A Pendriveod Fat32-re formazva, bios fájt gondolmom ki is csomagoltad, ha nem a válasz akkor itt a gond.
Várom a válaszodat.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Walter_White #5144 üzenetére
" Elemet, erre nem is gondoltam, eletemben nem csereltem meg alaplapon elemet sose kellett eddig... Ezeket az elemeket nem tolti a lap minimálisan?", nem - nem - és nem tőlti a lap, mert ténylegesen nem akkunulátor, csak egy litium elem és erre nem is gondoltál de ez nem is a te híbád.
Az elemnek a cseréjére - sose kellett eddig gondolnod, ezt értem mert ígaz, de saját tapasztalatom hogy cserélni nem is árthat ha ilyen gondban is vagy mint mondod.
Az elemnek gyári híbája is lehet és ezét is mondtam hogy érdemes is lenne lemérni egy műszerrel, mért feszültségnek = 3 voltnak kell mininum hogy legyen, ez a default értéke és ha nem ennnyit mutat a műszered, akkor ő a ludas.
Bocs a hosszú szövegért, de remélem ezzel is segíthettem most neked.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Walter_White #5142 üzenetére
Az alaplapodon a dedikált portra, kell a pendrivet csatlakoztani és ezt most olvastam, sajnos a dedikált portról infót nem találtam.
Az alaplapodon keresd meg ezt a portot hogy a flash folyamat elinduljon, elemet alaplapon érdemes is lenne lemérni egy műszerrel, vagy cserélni egy ujj elemre mert az elem is lehet a ludas.
Köszönöm az infót mert ez nekem is uj és grat a lapodhoz mert csudaszép egy darab.
További sok sok síkert kívánok az ujj rizsához.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
tkesy
őstag
válasz Walter_White #5138 üzenetére
Vga van a gépben?
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Walter_White #5138 üzenetére
Az usb2.0 pendrive - usb2.0 portra, kell a pendrivet is csatlakoztani, ezt biztosan is tudom, de hogy proci nélkul is megy e a flash ez sajnos kérdéses?
A megodás hopgy proci nélkul is megy, ezt még nem is hallottam, én proci val és rammal +vga val ismerem a flasht.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
Killer01
őstag
válasz Walter_White #5107 üzenetére
Giga a legjobbak között van alaplapok terén.... az Aorus mostani Gaming vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON! Alkuképes!
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest