-
PROHARDVER!
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#54715584 #43761 üzenetére
Nem az egyik, hanem az egyetlen. Ahogy kéritek a képeket, úgy pakolom fel.
A megfejtés a A múlt angyala [Fallen Angel] lett volna.
NEXT:
-
Viszlát
addikt
-
doc
nagyúr
válasz
#54715584 #43474 üzenetére
a Manitu bocskora legalabb vicces volt...
viszont atpasszolhatnam az ujabb feladvany jogat mondjuk neked? sajna kulfoldon vagyok es nem igazan vannak nalam filmek
majd probalok holnapra keresni egyet
a Pay it forwardot akartam feladni, de mivel most visszaolvasva latom hogy valaki rakerdezett, igy mar inkabb nem...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#54715584 #43452 üzenetére
Konkrétan ezt a filmet nem láttam, de a karaktert bármikor felismerem. Illetve a többi színes feketeszakállas film mind megvan, úgyhogy kizárásos alapon meglőttem ezt.
Meg kell vallanom, eddig ez a legjobban sikerült Feketeszakáll. Sokat fejlődött a smink-technika és a magas költségvetés is jót tett neki.
Egyik farsangon voltam is Feketeszakáll...
Ezt a választ 20:27-kor kíséreltem meg először elküldeni.
sz: Kép
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest