-
PROHARDVER!
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
No emberek. Akkor egy kis fejmosás következik.
Ez egy játék. Vannak szabályok, azért, hogy normális mederben folyjon a játék. Én sem azért vagyok itt, hogy eljátsszam a nagyfejű topikgazdát, hanem azért, hogy folyamatos legyen a JÁTÉK.
DE. Ha ilyen szarságok mennek, hogy beteszem azt a képet, amiről tudom, hogy már valaki kifigyelte a képfeltöltő oldalon, akkor itt és most hagyjuk abba. Szánalmas ez a megmutatom, hogy kemény legény vagyok attitűd.
Szóval. Most 10 perc szünet (35-ig), mindenki levegőzzön egyet, aztán próbáljuk meg értelmesen folytatni. Addig kitalálom, hogy ki fogja feladni a következőt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest